Mit tegyek, ha könyvelőt keresek?

Vállalkozásához könyvelőt keres? Ismerkedjen meg a Bilanzdual Könyvelő Iroda szolgáltatási kínálatával. További részletekért keresse munkatársainkat.

SZÁMVITELI SZOLGÁLTATÁS
Gazdasági társaságok teljeskörû könyvvezetési, bérszámfejtési, bér-és munkaügyi nyilvántartási, a kapcsolódó elektronikus bevallási, adatszolgáltatási és egyéb kötelezettségeinek teljesítését. Igény szerint a könyvelési anyagért a Könyvelő iroda házhoz megy.

CÉGFELÜGYELET
A számviteli, adózási és munkaügyi jogszabályok betartását, az adó-és járulékkötelezettségek bevallását és pénzügyi teljesítését egyre szigorúbban ellenõrzik a hatóságok. A társaságok vezetõi és tulajdonosai ezért anyagi, és akár büntetõjogi felelõsséggel tartoznak. Ha Ön nem kötelezett könyvvizsgáló alkalmazására, de szeretné a felelõsséget csökkenteni, úgy kérje cégfelügyelet szolgáltatásunkat.

Cégfelügyeleti szolgáltatásunk idõszakos vagy általány formában vállalkozásának pénzügyi, számviteli, adózási, munkaügyi területének dokumentált ellenõrzését, elemzését jelenti. Ez alapján folyamatosan független, objektív információkat kap a vállalkozása pénzügyi, vagyoni, jövedelmi helyzetérõl, likviditásáról, kötelezettségeirõl, akár az Ön által meghatározott formában is.

AMIT KÍNÁLUNK
14 év vállalkozási területen szerzett számviteli, adózási, vezetési, minõségirányítási tapasztalat, rugalmas ügyintézés, korszerû technikai háttér, korrekt árképzés, megbízhatóság, adat és titokvédelem. Cégalapítás és székhelyszolgáltatás igénye esetén munkatársaink segítenek kiválasztani az önöknek leginkább megfelelő szolgáltatót.

Hasznos linkek:

Adótanácsadás és könyvelés Budapest belvárosában: akciós ajánlatok