Miért érdemes felkeresnünk a szabadtéri aquaparkokat?

Fiataloktól idősebbekig, mindannyian szívesen járunk fürdőkbe. A Termalfurdok.com segítségével utánanéztünk miért érdemes felkeresnünk a szabadtéri vízi parkokat.

Aquaréna Mogyoród: Az aquarénában a család egész napos kikapcsolódást talál magának. A gyermekek a részükre kiépített gyermek medence- és vízi világban több csúszda közül választhatnak, illetve a gyermekjátszótér és telepített, árnyékot adó napernyők állnak rendelkezésre. A nagyobbak a csúszdapályákon, akár egymással versenyezhetnek illetve a 11 hektáros parkosított területen választhatnak kedvtelésükre akár a „strandos” sportolási lehetőségek közül.

AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark Zalaegerszeg: Az apróságok a bébimedencében pancsolhatnak, a nagyobbacskák már a kisebb csúszdákat próbálhatják ki a gyerekmedencében, vagy birtokba vehetik a játszóteret. A fiatal felnőttek, nagyobb gyerekek az óriáscsúszdák miatt érkeznek, a kevésbé adrenalin-függő családtagok részére élménymedencék állnak rendelkezésre. Aki megunta a csúszdázást, ha egyáltalán lehet ilyet mondani, akkor valamelyik strandröplabda-, kézi-, focilabda pályán játszhatnak. Időről időre változatos rendezvényekkel (például főzőverseny, koncertek, éjszakai bulik) szórakoztatjuk a látogatókat.

Hungarospa Hajdúszoboszló.: Ha egy család együtt érkezik a Hungarospa fürdőkomplexumba, akkor minden generáció megtalálja a neki megfelelő szolgáltatást. Az idősebbeknek a gyógyfürdőt és a TB által támogatott gyógykezeléseket ajánljuk, a fiatalabbaknak az Aquapark csúszdáit, a strand élménymedencéit. A család közösen fürdőzhet nyári főszezonban a strandon, főszezonon kívül az Aqua-Palace Élményfürdőben.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged: A négyévszakos vízivárosunk gyakorlatilag 4 részlegből áll. Élményfürdő + Csendes wellness + Gyógyászat + Strand. Kisgyermekes családok részére különböző beltéri és kültéri gyermekmedencék, baba-mama szoba, labirintusos játszóház vehető igénybe. Fiatal párok vagy a wellnesst kedvelő idősebb korosztály előszeretettel veszi igénybe a wellness szolgáltatásainkat. Mozgásszervi panaszokkal rendelkező vendégeink és általában az idősebb korosztály részére ajánlott a gyógyvízben való fürdőzés, hiszen a Dóra-víz magas ásványianyag-tartalma jótékony hatással van a szervezetünkre.
Forrás: termalfurdok.com, itthon.hu