Könyvelés és adótanácsadás NAV gyakorlattal – most minden új ügyfelük díjkedvezményt kap!

A megfelelő könyvelőiroda kiválasztása: Valójában nem szabad nagyon kicsi könyvelőirodákat választani, bármilyen kecsegtető ajánlatokkal álljanak is elő, mert nekik ilyen ajánlatok megtételére nincs alapjuk úgy, mint a nagyoknak. Kis könyvelőiroda még a legnagyobb jóindulattal sem képes magas szinten megvalósuló jogszabálykövetésre, és kapacitása sincs (mert fizikailag nem is lehet) a több szintű ellenőrzés napi gyakorlatára, amivel kiszűrhetőek a könyvelési hibák, téves értelmezésekből eredő szakszerűtlenségek és a határidők elvétése.  Egy kft könyvelése egy megbízható irodát igányel.(Amelyik könyvelő vagy könyvelőiroda nem tájékoztatja időben – valójában sokszor és a pénzügyi mutatókról folyamatosan – az ügyfelét a szükséges lépésekről, az hibát követ el, még ha nem így adja elő, amikor a baj bekövetkezik, akkor is. Mert az ügyfél teljes körű és folyamatos tájékoztatása a könyvelést és a vállalat működését érintő kérdésekben igenis a könyvelő feladata. Nem elvárható ugyanis az ügyféltől a pénzügyi-számviteli és adózási jogszabályok követése, az NAV állásfoglalások összevetése a Pénzügyminisztérium kommunikációjával. Ez egész egyszerűen a könyvelő, a könyvelőiroda dolga!)

könyvelőiroda

Megfelelő szakmaiság: Itt a megfelelő méret minimum 8-10 könyvelő, valamint vezető könyvelő a kereszt-ellenőrzésekre a hibák időben történő kiszűrése végett. Ugyanilyen fontos a könyvelőiroda kiemelkedő informatikai felszereltsége, hiszen ez dönti el, hogy mennyi idő alatt könyvel le egy tételt, mennyi időt kell egy ügyfél könyvelésére fordítania, ezáltal pedig a vállalási ár is, amennyiért könyvel. A mi árunk pontosan emiatt, nem pedig az összecsapott könyvelés miatt talán a legjobb a minőségi könyvelőirodák között.

Alacsony könyvelési díjak: Kiváló lehetőség a könyvelési díj csökkentésére, ha lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek elektronikusan történő adatátadásra. Az ügyfélnek ez napi 5-10 percnél több időt nem vesz igénybe, miközben áttekintheti, hogy áll, és végiggondolhatja a következő napokat, hogy mit kell tennie, hogy elérje a kívánt mutatószámokat, a könyvelő pedig szinte azonnal feldolgozza a számára eljuttatott adatokat, amiből eredően nem kell saját kézi kimutatást is vezetnie az ügyfélnek, hanem valós időben láthatja a valós adatokat.

könyvelés

Mióta bevezettük ezt a hatékony lehetőséget, szinte valamennyi ügyfelünk átállt az elektronikus adatátadásra. Könyvelési költségük felére, 1/3-ára csökkent, innentől naprakész információkhoz jutnak és nem utolsósorban mélyebben értik saját vállalatuk működését. Egész egyszerűen jobb gazdálkodókká váltak.

Mi most a fentiek okán éppen ezekre az előnyökre kihegyezett különleges ajánlattal jelenünk meg megnövelt kapacitásunk erejéig a piacon. Bővülésünk az utolsó negyedévében lehetővé teszi további 31 vállalkozás könyvelését ilyen árazási rendszerben a fenti és alábbi konstrukciókban.

További olvasnivalók:
A jó könyvelő: segít, épít, vezet
Könyvelési és adótanácsadási kisokos: optimalizáljuk az adóit és kockázatai is mérséklődnek
Könyvelési tippek: hogyan válasszunk könyvelőt?