Kezdő vállalkozás támogatás 2023

Kezdő vállalkozás támogatás 2023

Az új kezdeményezők és vállalkozások támogatása mindig is fontos volt a gazdaság fejlődése szempontjából. A 2023-as évre vonatkozó kezdő vállalkozások támogatására vonatkozó információk jelenleg még nem állnak rendelkezésre, azonban várhatóan továbbra is lesznek lehetőségek a kezdő vállalkozások támogatására.

Az Európai Unióban és Magyarországon is számos program és lehetőség áll rendelkezésre az újonnan induló vállalkozások számára, például:

  1. Új Széchenyi Terv: Az Új Széchenyi Terv keretében lehetőség van hitel, támogatás és mentorálás igénybevételére az induló vállalkozások számára.
  2. MFB Növekedési Hitelprogram: A Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott hitelprogram célja a kezdő vállalkozások és a fiatal vállalkozások támogatása.
  3. EU Startups: Az Európai Unió által támogatott program a kezdő vállalkozásoknak nyújt támogatást az innováció, a vállalkozói készségek és az üzleti terv kidolgozása terén.
  4. Hiventures: A Magyar Fejlesztési Bank kockázati tőkealapja, amely tőkebefektetést nyújt a kezdő vállalkozásoknak.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a támogatások és programok feltételei és lehetőségei változhatnak az évek során. Érdemes időről időre tájékozódni az aktuális lehetőségekről és a Kezdő vállalkozás támogatás 2023 program feltételeiről, hogy ki tudjuk használni a legmegfelelőbb lehetőségeket a kezdő vállalkozásunk számára.