Fájdalommentes fogászat: lézeres fogfehérítés

A modern fogászati központokban, rendelőkben a páciensek állnak a figyelem központjában. Nem a fogászati kezelések, vagy azokat végző orvosok, hanem az említett részletek tökéletes egybeesése a betegek elégedettségéért. Az új módszerek alkalmazása során a lehetőségek szinte határtalanok, ezekkel ma már minden magára valamit adó fogorvos ad is. Fájdalommentes fogászati kezelés alkalmával a FogAbc magánklinikáján ki is próbálhatja.

fogfehérítés árak

Lézeres fogfehérítés:

A kezelési eljárás közben egy nagy koncentrációjú karbamid peroxidot tartalmazó anyagot visznek fel a fogak felszínére, illetve azok belsejébe. A lézeres fehérítést azoknak a fogaknak a fehérítésére ajánlják, amelyek nagyon elszíneződtek. Sok esetben ezek az elszíneződött fogak gyökérkezeltek, és ez okozza az erősen szürke színt.

fogfehérítés

Fogászatokon, fogorvosi rendelőkben fogfehérítés:

Az egészséges fogak, az idő múlásával megsárgulhatnak, vagy elszíneződnek a vörösbor, a kávé fogyasztása miatt, vagy a dohányzás következtében. Ezek a csúnya fogak a legtöbb esetben nagyon jól fehéríthetőek. A rendelői Zoom fogfehérítést csodát tehet az elszíneződött fogak kezelését követően, az eredmény ragyogó, hófehér fogak.