A Real Madrid tájékoztatta Maldinit a Leao iránti szándékairól

Kylian Mbappé átigazolásának meghiúsulása szabályos sokként érte a Real Madridot. Ennek hatására több sportúság is elkezdte összekapcsolni a spanyol óriást több támadó más alternatívával – az egyik ilyen a Milan tehetsége, Rafael Leao volt.

A portugál sztárcsatár az idei szezonban szabályszerűen megbolondította a Serie A védőit, 42 fellépésén 12 assziszttal és 14 góllal segítette a Rossonerit a Scudetto győzelemhez, és több nagyágyú, köztük a Real Madrid figyelmét is felkeltette.

A Focitipp.net azonban megerősítette, hogy a Los Blancók nem jelentenek veszélyt a Milanra, ahogy azt a Rossoneri korábbi legendás taktikusa, Carlo Ancelotti egy exkluzív telefonbeszélgetés során kijelentette a Milan technikai igazgatóának, Paolo Maldininek.

A Real Madrid vezetőedzője egyértelművé tette Maldini számára, hogy a Real nem akara leigazolni Leaót.

A Rossoneri azt tervezi, hogy Leao jelenlegi bérét megháromszorozza, szezononként 1,5 millió euróról nettó 4,5 millió euróra, és így két évvel, 2026 nyaráig meghosszabbítja a szerződését. Ezen felül azt tervezik, hogy megemelik a jelenlegi 150 millió eurós kivásárlási záradékát is.

Fotó: FociTipp