A fogfehérítés fajtái és módszerei

Ultrahangos fogfehérítés

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van a szájhigiéniánk megőrzésére, sajnos Magyarországon még nem ismerték fel az emberek ennek a fontosságát, pedig rengeteg olyan alkalom van, életünk során ahol megkönnyíthetné életünket egy szép és ápolt fogakkal történő mosolygás.

A fogfehérítés egyik módja az ultrahangos fogfehérítés. Működésének alapja egy készülék, ami nagyfrekvenciájú jelet állít.

Lézeres fogfehérítés

Aki szép és egészséges mosolyt szeretne, az válassza a lézeres fogfehérítést. A hagyományos fogmosással ilyen fehérséget nem lehet elérni.

fogfehérítés

A fájdalommentes fogfehérítésnek ez az egyik legegyszerűbb megoldása. Szakszerű felügyelet mellett végezik ezt a kis beavatkozást. Egy speciális fehérítő szelét helyeznek el a fogakra. Majd a lézerlámpát a bezselézett fogakra irányítják. Rövid idő .

Internal Bleaching – elhalt fogak belülről történő fehérítése

A legtöbb ember nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy az elfogyasztott ételek, italok miatt a fogaik könnyen elszíneződhetnek. Ezeken nem tud segíteni a hagyományos fogmosás. Ezen felül az elhalt fogak is hamar elszíneződnek.

A belülről történő fogfehérítés is egyszerű, és abszolút nem károsítja a fogakat.